Βάπτιση


Το μυστήριο της βάπτισης αποτελεί ορόσημο στην ζωή του μωρού καθώς μέσω αυτής εντάσσεται στην κοινωνία της εκκλησίας καθώς είναι ένα σημαντικό και εξίσου πνευματικό γεγονός..

Ολοι περιμένουν με χαρά να ακούσουν το όνομα που θα δοθεί στον νεοφώτιστο η την νεοφώτιστη και που θα τους χαρακτηρίζει σε όλη την υπόλοιπη ζωή τους..

Γονείς, συγγενείς, νονοί και φίλοι είναι όλοι τους εκεί παίρνοντας μέρος σε αυτό το τόσο ξεχωριστό γεγονός, όπου όλη η γλυκύτητα βρίσκεται συγκεντρωμένη σε αυτή την τρυφερή και σημαντική στιγμή..

Τα χρώματα, η διακόσμηση του χώρου και φυσικά η συγκίνηση της οικογένειας και των παρευρισκομένων, συνθέτουν ένα παραμυθένιο σκηνικό όπου δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείψουν οι όμορφες εικόνες...

Σε αυτό ακριβώς το σημείο αναλαμβάνουμε εμείς που με απέραντη αγάπη και σεβασμό σε αυτό που κάνουμε, καθώς και με πίστη και αφοσίωση στο έργο μας, θα αιχμαλωτίσουμε στον φακό της μηχανής μας την κάθε λεπτομέρεια και θα συνθέσουμε αυτές τις τόσο μοναδικές και ξεχωριστές στιγμές του μυστηρίου δημιουργώντας για εσάς όμορφες αναμνήσεις, ώστε ο μικρός πριγκιπάς σας ή η μικρή πριγκιπισσά σας να μπορούν μεγαλώνοντας να δούν την βαπτισή τους μέσα από το φωτογραφικό τους άλμπουμ, και να συνειδητοποιήσουν το βαθύτερο νόημα και τον συμβολισμό αυτού του μεγάλου και γεμάτου ευλογία μυστηρίου...

Είναι χαρά μας να γινόμαστε κοινωνοί των πιο ευτυχισμένων στιγμών σας...